« Terug naar de indexpagina

Champignon recepten

Champignons zijn overheerlijk en heel gezond. Een recept met champignons staat daarom garant voor een voedingrijke maaltijd. Champignons zijn namelijk calorie-arm en bevatten essentiële mineralen, eiwitten en vitaminen.
Een champignon-recept begint met de champignons van Lutèce. Lutèce is de grootste verwerker van champignons en producent van champignon-conserven. Onze champignons zijn smaakvol, eerlijk en verantwoord. Door ons speciale verwerkingsproces proeft u in uw champignon-recept altijd de eerlijke versheid terug van het product. Ideaal voor een vegetarisch recept, maar ook in een heerlijk champignon-recept voor spaghettisaus, waarin we champignons combineren met tomaten en gehakt.

Op deze site hebben we tal van champignon-recepten voor u verzameld. Van een champignon-recept met Oosterse ingrediënten tot en met oer-Hollandse champignongerechten en –sausen. Wilt u een champigon-recept met speciale champignons eens proberen? Dat kan natuurlijk ook. Als u hierboven op Recepten klikt vindt u ook champignon-recepten met kastanjechampignons.
Er zit vast wel een champignon-recept tussen voor uw smaak.
Succes met de bereiding!