In alle opzichten een supergroente

Champignons zijn onze passie. Het zijn namelijk de meest veelzijdige groenten die we in onze keuken ter beschikking hebben.
Lees meer...

Ideas for any
kitchen

Houdbare champignons hebben alles in zich om te voorzien in de behoefte van de moderne consument.
Lees meer...

Partnership

Om consumenten te inspireren en de markt te blijven verrassen zijn we continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve.
Lees meer...

In alle opzichten een supergroente


Champignons zijn onze passie. Het zijn namelijk de meest veelzijdige groenten die we in onze keuken ter beschikking hebben. De variatiemogelijkheden en bereidingswijzen zijn eindeloos. Daarnaast zitten champignons vol goede voedingsstoffen, zoals vezels en plantaardige eiwitten. Een echte supergroente dus!

Ideas for any kitchen


Houdbare champignons hebben alles in zich om te voorzien in de behoefte van de moderne consument.
Die wil lekker, gezond en gevarieerd eten maar heeft weinig tijd om elke dag uitgebreid in de keuken te staan.
Dit zien we ook in foodservice terug. Ook daar neemt de behoefte aan gevarieerde, gezonde voeding toe,
terwijl er minder tijd is om te koken.

Niet iedereen is echter bekend met de gezonde eigenschappen van champignons en de vele bereidingsmogelijkheden die champignons bieden. We zien het daarom als onze missie om houdbare champignons nadrukkelijker op de kaart te zetten als de ideale basis voor een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd. Zowel in de keuken thuis als in de professionele keuken. Er is zoveel meer mogelijk met houdbare champignons.

Partnership

Om consumenten te inspireren en de markt te blijven verrassen zijn we continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve champignonconcepten voor zowel Lutece, private label als andere business partners. Hierbij zoeken we bewust samenwerking op met sterke partijen in de retail en foodservice. Bedrijven die vanuit hun eigen expertise en visie met ons willen samenwerken om de markt verder te ontwikkelen.

Lutèce B.V. Oude Venloseweg 84   5941 HG Velden-NL   telefoon +31(0)77 472 8100   lutece@lutece.nl